Waterinstallaties

Waterinstallatie Numansdorp

Het aanleggen, aanpassen of het uitbreiden van waterleidingen is specialistisch werk en moet mede door het gevaar van bacteriën als legionella met de grootste zorg worden uitgevoerd.

Wij houden bij de aanleg van een nieuwe waterleiding en of sanitair rekening met diverse factoren zoals het bepalen van het juiste soort leiding materiaal, de doorsnede van de leiding i.v.m. de waterdruk, de afstand tussen het aantal tappunten en ook het voorkomen van legionella. We verzorgen zowel voor particulieren als bedrijven de complete waterleiding vanaf de meter tot in de gehele woning of pand. Ook voor het uitbreiden, onderhouden, herstellen of vernieuwen van bestaande waterinstallaties kunt u bij ons terecht.

Complete waterinstallaties op maat

Wij verzorgen waterinstallaties op maat. Hierbij rekenen we niet alleen de engineering en de oplevering tot ons takenpakket, we overleggen ook voor u met de nutsbedrijven.

NoCalc - Geen kalkaanslag

Heeft u last van kalkaanslag of wilt u dit voorkomen? Het NoCalc systeem voorkomt kalkaanslag in leidingen, nocalc.jpg apparatuur en op sanitaire installaties met behoud van drinkwater kwaliteit. Calcium wordt behouden voor het menselijk lichaam maar zet zich niet meer af als lastige kalkafzetting. In samenwerking met NoCalc International plaatsen wij NoCalc systemen tegen een vaste prijs bij zowel bedrijven als particulieren door het hele land.


Uw waterinstallatie laten installeren, aanpassen of het NoCalc systeem laten plaatsen?

Wij realiseren het graag voor u. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring tijdens een eerste gesprek? Bel of mail ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Laatste Project

Hemelwaterafvoerstysteem

Hemelwaterafvoerstysteem

Hemelwaterafvoersysteem aanleggen Den Haag

Voor het Asian Business Court nabij Den Haag hebben we...

Waarom van der Sluis?

  • Kwaliteitsgarantie
  • Betrouwbaar
  • Duidelijke afspraken
  • Vakkundig werk

Contact

Meer informatie? Een offerte? Of een afspraak maken? Vul hiernaast uw gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct contact? U kunt ons altijd bereiken via telefoon en email.

Loodgieters- en installatiebedrijf A. van der Sluis

Einsteinstraat 4, 3281 NJ Numansdorp

Social media

Direct contact